Opleidingen en workshops

Opleidingen en workshops

Binnen ons uitgebreide pakket aan dienstverlening leiden we coaches, therapeuten en begeleiders op in specifieke onderdelen van het vak. Hiervoor hebben wij diverse opleidingen ontwikkeld zoals Systemisch werk (Systemic Healing: opstellingenwerk en systemisch waarnemen) en voor opleidingsinstituut Sonnevelt de opleiding Relatiecoaching. Daarnaast zijn we betrokken bij de  Sonnevelt-opleiding Basiscoach.

Het totale aanbod aan Sonnevelt opleidingen is te zien op hun site. Een groot deel daarvan wordt in ons centrum gegeven.

Kijk bij de verschillende opleidingen naar de boeiende inhoud en wellicht raak je geïnspireerd om ook een opleiding of workshop bij ons te volgen!

    Opleidingen en workshops

    Binnen ons uitgebreid pakket aan dienstverlening leiden we coaches op in specifieke onderdelen van het vak. Hiervoor hebben wij diverse opleidingen ontwikkeld zoals Systemisch werk (Systemic Healing en voor opleidingsinstituut Sonnevelt de opleiding Relatiecoaching. Daarnaast is er de Sonnevelt-opleiding Psychologie in de Praktijk.

    Kijk bij de verschillende opleidingen naar de boeiende inhoud.