Referenties

Referenties

Wie anders kan beter iets zeggen over de kwaliteit van het werk als coach/trainer dan de coachees en deelnemers aan de trainingen?

Hieronder volgt een greep uit wat reacties die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen:

Wat een geluk om het systemisch werk verder te verkennen onder de zuivere leiding van Loes. Om van diepe tranen naar intens lachen te bewegen en terug. Van leven naar dood en terug. Van liefde naar waarheid en terug.
Het was het jaren wachten waard. Dit is de plek waar ik verder wilde onderzoeken hoe systemen bewegen. Een vrije ruimte in het nu met aandacht voor het oeroude.

“Deze opleiding heb ik gedaan en ik kan hem zo ontzettend aanbevelen voor iedereen die professioneel mensen begeleidt! Loes is echt geweldig in haar werk als coach en docent. Wat een ervaring en wat een prachtig mens. Deze manier van werken voegt echt veel toe aan jou als coach, therapeut of bijvoorbeeld manager.”

– Marian Kok

Ik kwam met een negatief zelfbeeld, onzekerheid, problemen op het werk, naar de sessies. Door de oefeningen, gesprekken, de liefdevolle, doch strenge counselling heb ik veel inzichten gekregen. Het is nu aan mij om mijn leven ‘ anders’ in te richten.

Ik heb ons contact als erg prettig ervaren. Je was voor mij een prima balans tussen het graven/zoeken naar antwoorden, maar ondertussen wel met beide benen op de grond blijven staan.
Daardoor had ik het gevoel wel aan het werk te zijn (en verder te komen), maar ook mijn dagelijkse leven voort te kunnen zetten. Dat was precies wat ik nodig had.

Loes is uitstekend in staat geweest om de vinger op de zere plek te leggen. Het continue voorhouden van een spiegel heeft me doen realiseren wat er in bepaalde situaties met me gebeurt. Heb voldoende handvatten aangereikt gekregen om hier op een juiste manier mee om te gaan.

De manier waarop je soms je eigen leven betrekt in de gesprekken vond ik heel prettig. Je straalt een rust en balans uit en doordat je aangaf dat ook jij daarnaar hebt moeten zoeken, gaf je me veel hoop en energie om door te gaan.

De workshop “Het lege midden” is een absolute aanrader, mede door de persoonlijke aanpak en bezieling van de trainer. 2 dagen wekken genoeg nieuwsgierigheid op om een week mee te vullen. Inspirerend, initiërend, inzicht verschaffend, kortom geheel aansluitend op het gedachtegoed van Loes. Wat mij betreft, wordt vervolgd.

Je pikt woorden op in het verhaal wat ik vertel en steeds wist je daarmee de kern te raken en weer een opening te maken naar een nieuwe les voor mij.
Je werkplek is gewoonweg fantastisch qua energie. Ik voelde me meteen op mijn gemak
Ik ben zo rijk aan energie uit de Iep gewandeld en ik realiseerde me dat deze workshop precies was wat ik verlangde. De reader is mooi opgesteld. To the point, liefdevol, praktisch en met veel inhoud. Beetje zoals ik jou zie.

Wat ik prettig vind aan jou, Loes, is dat je heel flexibel bent in je behandelingen.
Je kijkt wat past bij iemand en gaat hierin mee, maar blijft hierin niet in steken
maar gebruikt ook minder voor de hand liggende technieken.
Ook vind ik het fijn dat je open bent en geen oordeel hebt over mij en mijn overtuigingen.

Hiring Loes as my personal coach is one of the best decisions I have ever made. My question at first seemed career related, but turned out to be so much more than that. Loes has given me insight in what I really want in life and how I can change my attitude in order to achieve these goals. She does not give the answers, but gives me methods to find them myself. In the process she is always honest and respectful. As a result I have started my own company and made changes in my life I did not dare to do before. Loes is an inspiring and warm personality. I can strongly recommend her work to everyone who is looking for a coach to help them find the things they really want in life.”

Bedankt voor je liefdevolle en steunende aanwezigheid en je intuïtieve helderheid. Ik heb me veilig gevoeld en voldoende uitgedaagd en geprikkeld door je, om de onbewandelde paden van mijn ziel in te slaan.

De workshop het lege midden van Loes heb ik met heel veel plezier gevolgd. Loes heeft de combinatie in huis van intens, gevoelig, opmerkzaam en op zijn tijd een fijne luchtigheid en humor.

Er zaten voor mij mooi leermomenten in en ik heb weer kunnen ervaren wat de kracht is van het systemisch werken. Tijdens de workshop is er alle tijd en ruimte voor eigen inbreng en eigenlijk is de tijd te kort! Bijzonder is hoe Loes haar eigen vakmanschap inbrengt en laat zien hoe je het kunt toepassen in de praktijk.

Voor mij betekende dit nog meer inzicht in mijzelf, mijn denkpatronen en vooral mijn emoties.
Dank je wel, coach, je hebt me enorm veel geleerd.

Loes heeft me inzichten in mezelf gegeven die een heel groot deel van de stress verklaren en die, juist omdat ze uit mezelf voortkomen, ook beter dan verwacht, oplosbaar blijken te zijn. Hierdoor zijn rust en ruimte ontstaan in mijn hoofd
Als ik aan jou denk en aan het gevoel wat de workshop mij gegeven heeft, dan voel ik dat ik op de juiste plek was.

Wat ik tegenkom is mijn verlangen om net zoals jij aanwezig te zijn. Niet om je na te doen, maar gewoon omdat ik het herken en het me raakt in mijn hart.

Het was een mooie bevestiging voor mij om eerst de weg naar binnen te maken, en vanuit mijn lege midden de verbinding met buiten aan te gaan. Hierbij weet ik nu gebruik te maken van speelse eenvoudige en doeltreffende werkvormen. Verder kunnen woorden niet altijd weergeven wat de beleving was. Ik zou zeggen gun jezelf ruimte en groei en ga het zelf ervaren.

Loes Koot has been and continues to be of great support coaching my career, by putting opportunities in various perspectives, in order for me to choose the best fit with my personal interests. Loes helps me to find the right work-life balance and to focus on those job elements that contribute most to my overall result. I absolutely love her way of being very honest in the most charming way.” August 9, 2008 (Coachee hired Loes as a Career Coach in 2006 , and hired Loes more than once )
Loes is a very empathic and trustworthy person. She listens very good and gives you straight and objective feedback in a very integer way. Every employe who was coached bij her, had a very worthfull experience.”

De oefensessie met de poppen op tafel, die uitwisseling vond ik wel indrukwekkend. Van alle aangereikte materialen en mogelijk gebruik heb ik vooral meegenomen om er een eigen vorm in te zoeken en vinden; zowel qua invulling als praktische toepasbaarheid: mijn werkruimte vraagt om kleine vormen.

Ik vond de tweedaagse workshop “Het Lege Midden” boeiend, sfeervol en erg inspirerend. Ik had er graag nóg meer praktijkoefeningen in gezien, maar daar staat tegenover dat het zeer goed onderbouwd en gedocumenteerd was. E.e.a. bleek alsnog uitstekend toepasbaar te zijn in 1-op-1 sessies in mijn eigen praktijk en voldeed daarmee geheel aan mijn verwachtingen. Ik kijk al uit naar een eventuele “verdiepingsdag”!

Fout: Contact formulier niet gevonden.